Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Співочому полі відкрилася виставка з 200 тисяч тюльпанів

13 квітня 2017 року, 14:50

Сьогодні у столиці на території Співочого поля розпочала роботу квіткова виставка «Таємниці Великодньої Писанки». Для її створення спеціально вирощено 200 тисяч тюльпанів 12-ти різновидів.

У відкритті виставки взяли участь заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний, керівники районних УЗНів, ландшафтні дизайнери та інші.

«Квіткові експозиції на співочому полі – це гарна традиція, що можлива завдяки працелюбності наших зеленбудівців. До цих експозицій, а їх десять, доклали руку понад 200 працівників. На жаль, сьогодні погода не дозволила нам повною мірою оцінити результати роботи, не всі квіти розцвіли через прохолодну погоду. Але вже незабаром ми запрошуємо киян і гостей міста оглянути справді унікальні квіткові композиції», – сказав заступник голови КМДА.

Він також зауважив, що з кожним роком обсяги зелених насаджень у столиці збільшуються. Упродовж поточного року в місті буде висаджено 13 млн квітів та реконструйовано понад 120 парків і скверів, що вдвічі більше, ніж зроблено минулого року.

Працюватиме фестиваль тюльпанів «Таємниці Великодньої Писанки» щодня з 9:00 до 21:00 до 10 травня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]