Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На станції метро «Контрактова площа» завершено встановлення турнікетів

12 лютого 2021 року, 16:29

Станція метро «Контрактова площа» запрацювала у звичайному режимі. Монтажні та налагоджувальні роботи по встановленню нових турнікетів завершено раніше запланованого терміну. Про це повідомив Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Нагадаємо, що такі турнікети вже встановлено на станціях «Сирець», «Площа Льва Толстого», «Героїв Дніпра», «Харківська». Вони приймають усі електронні способи оплати проїзду: qr-квиток, Kyiv Smart Card, картку киянина та безконтактну банківську картку.

Також цей вид контрольно-пропускних пунктів є антивандальним та застосовується у європейських метрополітенах. Київський метрополітен перепрошує за тимчасові незручності під час монтажних робіт. Закликаємо пасажирів користуватися безконтактними способами оплати та дотримуватися карантинних заходів!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]