Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На станції метро «Лісова» буде проведено капітальний ремонт ескалатора

29 серпня 2016 року, 12:02

У вівторок, 30 серпня, на станції метро «Лісова» розпочнеться капітальний ремонт ескалатора вестибюлю № 1 (зі сторони станції метро «Чернігівська»). Як повідомляє комунальне підприємство «Київський метрополітен», ремонтні роботи триватимуть до 6 жовтня.

На цей період у будні з 07:00 до 09:10 вестибюль працюватиме тільки на вхід (два ескалатори на підйом, один – в ремонті) та буде закритий на вихід. Такий графік роботи дозволить забезпечити вивезення пасажирів до центру міста в ранкові години «пік». В інші години ескалатори вестибюлю № 1 працюватимуть в режимі: один на спуск, інший – на підйом.

Підприємство просить із розумінням поставитись до тимчасових незручностей та користуватися вестибюлем № 2 для виходу зі станції у зазначений час.

Нагадаємо, за даними КП «Київський метрополітен», станція «Лісова» – найбільш завантажена у столичній підземці. Щодня нею користується понад 59 тисяч пасажирів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]