Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вихідних активно тривали роботи з поточного та капітального ремонтів вулично-дорожньої мережі

26 вересня 2016 року, 12:23

У столиці активно тривають поточний і капітальний ремонти вулично-дорожньої мережі. Дорожники намагаються встигнути максимально відновити дорожнє покриття до кінця дорожньо-будівельного сезону. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Так, упродовж 24-25 вересня в рамках робіт із капітального ремонту було виконано значні об’єми робіт із влаштування асфальтобетонного покриття на просп. Академіка Глушкова, Броварському проспекті, вул. Саперно-Слобідській. Зокрема, на Броварському проспекті було влаштовано 15 тис. кв. м асфальтобетонного покриття, на просп. Академіка Глушкова – 14 тис. кв. м, на вул. Саперно-Слобідській – 12,5 тис. кв. м.

Окрема увага дорожників приділена покращенню технічного стану штучних споруд: тривають роботи з капітального ремонту шляхопроводу на просп. Науки, розпочаті складні ремонтні роботи на Одеському шляхопроводі, в рамках середнього ремонту відновлено близько 7 тис. кв. м асфальтобетонного покриття на мосту ім. Є.О. Патона.

Враховуючи побажання киян, значна кількість робіт проводилася вночі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]