Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вул. Гусовського встановлено обмежувальні стовпчики для впорядкування руху та паркування

14 листопада 2017 року, 14:22

На вул. Гусовського, на заїзді до комплексу Генеральної прокуратури на ділянці від Кловського узвозу до вулиці Різницької, встановлено обмежувальні стовпчики для впорядкування руху та паркування. Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури.

«На цій невеликій ділянці – двосторонній рух, однак водії регулярно ігнорували дорожній знак 3.34 і залишали машини на проїжджій частині, суттєво ускладнюючи зустрічний роз’їзд транспорту», – зауважив директор КП «Київдорсервіс» Віктор Черній.

На цій ділянці обмежена ширина смуг руху, тож завдяки дорожнім стовпчикам підвищено безпеку руху і врегульовано швидкість проїзду. Принцип дії – фізично розділити транспортні потоки, щоб унеможливити зупинку в смузі руху.

Це рішення вже довело ефективність: на вулиці Покровській на Подолі до 1 вересня в рамках реорганізації дорожнього руху в районі Контрактової площі встановлено аналогічні обмежувачі. У результаті вдалося позбутися стихійного паркування на зазначеній вулиці і організувати 2 повноцінні смуги для проїзду.

Завдяки впровадженню обмежувальних стовпчиків хаотичне паркування зникло і біля ліцею № 100, для підвищення безпеки дітей, а також біля резиденції посла США – для зниження ймовірності терактів. Окрім того, дорожні стовпчики встановлено біля в’їзду до комплексу КМДА з боку вулиці Пушкінської.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]