Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулиці Лагерній збудують нову артезіанську свердловину

06 листопада 2017 року, 18:19

На вулиці Лагерній у парку «Нивки» у Шевченківському районі столиці збудують нову артезіанську свердловину малої продуктивності. Підписане розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1396 від 06.11.2017 р.

Замовником зазначених робіт визначено СВКП «Київводфонд».

Так, комунальне підприємство має отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації, розробити та затвердити проектну документацію для виконання робіт.

Під час укладання договору підряду на виконання робіт буде передбачено умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт і встановлено гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років.

Кошти на будівництво нової артезіанської свердловини передбачені у Програмі економічного та соціального розвитку м. Києва на 2017 рік. Орієнтовна вартість робіт – 1,55 млн грн. Остаточну вартість буде визначено у встановленому порядку після розробки проектної документації та проходження державної експертизи.

Будівництво нової артезіанської свердловини малої продуктивності на вулиці Лагерній дозволить забезпечити якісною питною водою значну частину населення Шевченківського району.

Нагадаємо, що нещодавно було підписано розпорядження щодо будівництва артезіанської свердловини малої продуктивності у Голосіївському районі на проспекті Голосіївському, 87-Г. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]