Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулиці Пушкінській частково обмежено автомобільних рух

17 серпня 2019 року, 16:35

На вулиці Пушкінській між вулицями Богдана Хмельницького і Прорізною частково обмежили автомобільний рух. Про це повідомили в комунальній корпорації «Київавтодор».

«Ми розпочали капітальний ремонт вулиці Пушкінської. Роботи тривають на ділянці між вулицями Богдана Хмельницького і Прорізною. Там частково обмежено рух. На цій частині вулиці роботи продовжаться до 30 вересня (час ремонту залежить від погодних умов). Перепрошуємо за незручності», – повідомили у КК «Київавтодор».

На вулиці Пушкінській планується вкласти 2 шари асфальту, відремонтувати тротуари (з використанням ФЕМ і тактильної плитки). Освітлюватимуть вулицю LED-ліхтарі на нових опорах.

Також вздовж Пушкінської з’явиться велосмуга. Аби водії не заїжджали на тротуари, планують встановити антипаркувальні стовпчики.

Схема обмеження руху на вул. Пушкінській

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]