Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулиці Сім’ї Сосніних, 4-А продовжать будівництво багатоповерхових житлових будинків

25 жовтня 2018 року, 14:21

Розпорядженням КМДА затверджено скоригований проект будівництва багатоповерхових житлових будинків на вулиці Сім’ї Сосніних, 4-А у Святошинському районі, що дасть змогу завершити будівництво та ввести в експлуатацію «довгобуд», забезпечити ошуканих киян новим житлом, відкрити соціально-побутові приміщення та додаткові паркомісця.

У 2004 році на замовлення ТОВ «Київвисотбуд» було розроблено проект зведення зазначених житлових будинків, проте через два роки будівництво призупинили. Для його завершення, зменшення соціальної напруги та врегулювання майнових питань Київрада прийняла рішення про передачу відповідної земельної ділянки комунальному підприємству з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ», якому також передано функції замовника завершення будівництва багатоповерхівок.

Вказаним коригуванням проекту передбачено: зміну поверховості житлових будинків та кількості квартир, облаштування механізованих підземних паркінгів № 2 та № 3, завершення будівництва підземного паркінгу № 1, заміну існуючого утеплення житлового будинку «А» на утеплення мінераловатними плитами, приведення рішень з інженерного забезпечення об’єкту у відповідність до чинних будівельних норм, виділення черг будівництва та пускових комплексів, визначення кошторисної вартості залишків робіт.

На даний час підприємство сплачує власні кошти за оренду земельної ділянки, проектно-вишукувальні роботи, експертну оцінку та інші обов’язкові платежі з підготовки до будівництва багатоповерхових житлових будинків на вулиці Сім’ї Сосніних.

Техніко-економічні показники проекту затверджено з урахуванням зведеного комплексного висновку Центральної служби Укрінвестекспертизи від 26 червня 2004 року та експертного звіту ДП «Спеціалізована державна експертна організація – центральна служба української державної будівельної експертизи» від 26 червня цього року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]