Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вул. Михайла Грушевського дорожники завершили роботи з улаштування острівця безпеки для пішоходів

22 серпня 2018 року, 13:39

На вул. Михайла Грушевського дорожники завершили роботи з улаштування острівця безпеки для пішоходів. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Наразі роботи завершено, і пішоходи можуть комфортніше перетинати проїжджу частину, здійснивши  безпечну зупинку на острівці безпеки.

Окрім того, на підходах до переходу влаштовано тактильну плитку для кращого орієнтування людей із вадами зору у міському середовищі і недопущення випадкового виходу на проїжджу частину.

У комунальній корпорації нагадали, що острівець безпеки на вул. Михайла Грушевського реалізовується у рамках громадського проекту № 887 «Безпечні переходи з острівцями безпеки», що є гарним прикладом співпраці громадськості та дорожників, а також втілення корисних для киян і гостей столиці інновацій, спрямованих на підвищення безпеки пішоходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]