Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На зупинках пасажирського транспорту вже встановлено 100 електронних інформаційних табло

21 листопада 2018 року, 13:17

Фахівці КП «Київпастранс» встановили 100 електронних табло із системою GPS-руху. Останні чотири запущено на зупинках «Вулиця Курська» на Повітрофлотському проспекті в обох напрямках. Про це повідомили у комунальному підприємстві.

Електронними табло з відображенням інформації про час прибуття різних маршрутів та кожної рухомої одиниці на зазначену зупинку громадського транспорту оснащуються найнавантаженіші транспортно-пересадочні вузли.

Інформаційні табло є частиною автоматизованої системи диспетчерського управління та сучасним засобом оповіщення пасажирів у режимі реального часу щодо прибуття громадського транспорту на зупинку до хвилини, для подальшої можливості планування пасажирами своєї поїздки. Наступного року комунальне підприємство планує активно продовжити розвиток у цьому напрямі.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]