Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наприкінці квітня на Поштовій площі відкриється фуд-проект БУХТА FOOD STATION

09 квітня 2019 року, 11:24

Наприкінці квітня 2019 року Річковий вокзал вперше відкриває свої двері, а на набережній розгорнуть точки з міською їжею у рамках проекту БУХТА FOOD STATION.

БУХТА FOOD STATION починається з першого поверху Річкового вокзалу, де одне з приміщень перетвориться на сучасний арт-простір: будуть проходити виставки сучасних художників, скульпторів, плануються кінопокази щочетверга. На балконі Річкового вокзалу БУХТА відкриє лаунж-зону, звідки можна буде насолодитися прекрасним видом на Дніпро. Спускаючись з лаунж-зони кияни та гості столиці зможуть потрапити у сучасний фуд-хол під відкритим небом. Фуд-хол спроектований за прикладом подібних місць на набережних європейських міст (наприклад, чудовий лондонський формат Boxpark або берлінський Bite Club).

Набережна стане точкою, де об’єднаються сухопутні та річкові розваги, доступні киянам і туристам: спортивні маршрути уздовж Дніпра, прогулянки на корабликах, місце зустрічі любителів культурного дозвілля.

Бухта Food Station відкриється 27-28 квітня і буде працювати до середини жовтня.

Захід відбудеться за підтримки Київської міської державної адміністрації та Департаменту промисловості та розвитку підприємництва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]