Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наслідки зсуву ґрунту на території Солом’янського ландшафтного парку власним коштом ліквідує компанія, яка веде будівництво поряд із парком

14 жовтня 2023 року, 12:49

Внаслідок ведення будівельних робіт поблизу Солом’янського ландшафтного парку відбувся зсув ґрунту, який призвів до часткового пошкодження однієї із пішохідних алей. Інцидент стався в ніч на 14 жовтня. Комунальні служби працюють на місці для забезпечення безпеки відвідувачів. Про це повідомляє КО «Київзеленбуд».

Ймовірною причиною зсуву ґрунту є роботи, пов’язані із риттям котловану будівництва за адресою вул. Генерала Шаповала 1-3 у Солом’янському районі столиці.

Представники забудовника зобов’язалися усунути наслідки пошкоджень пішохідної частини, відновити благоустрій парку в найкоротший термін власним коштом.

Міська влада звернулася до забудовника з вимогою провести розслідування та зʼясувати причини надзвичайної ситуації, а також вжити всіх заходів для недопущення подібних випадків у майбутньому.

Зауважимо, що будівництво не ведеться на безпосередній території парку, проте частково прилягає до зеленої зони.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]