Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наступного року благоустроять і розчистять озера на житловому масиві Теремки-2

22 жовтня 2020 року, 14:29

Наступного року розчистять водойми на ділянці від вулиці Маршала Якубовського до перехрестя з вулицею Юрія Смолича. Також навколо озер планують облаштувати новий громадський простір. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА.

«Місцева громадськість активно виступила з проханням розчистити ці озера та благоустроїти територію. Тим більш, що там відпочивають мешканці не лише цього житлового масиву. Згідно проєкту, розчистимо водойми від мулу та побутового сміття, побудуємо нові сходи до водойм із інклюзивними елементами, створимо та оновимо променадну зону, влаштуємо спеціальні місця для годівлі качок, а також нову геопластичну терасу для відпочинку, освітлення та навігаційну систему з використанням тактильної плитки», – повідомив в. о. начальника Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Савченко.

Для попередження потрапляння до озер стічних вод і вод із теплотрас будуть влаштовані спеціальні лотки. Проєкт на даному етапі затверджений і пройшов  відповідні експертизи. Замовником робіт є  КП «Плесо».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]