Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Названо переможця всеукраїнського конкурсу відеоробіт «Твій Київ»

30 грудня 2020 року, 15:22

Завершено всеукраїнський конкурс відеоробіт «Твій Київ», для участі в якому було подано близько 50 відеоробіт. Переможцем конкурсу стала Катерина Іванова, яка за результатами голосування набрала 144 бали зі 180 можливих. Про це повідомило Управління туризму та промоцій КМДА.

«Журі оцінювало роботи за такими критеріями як креативність, оригінальність, якість контенту, актуальність і розкриття теми туризму у столиці. Хочеться зазначити, що наймолодшому учаснику конкурсу було 15 років. Ми вдячні кожному за участь і за любов до рідного міста, адже саме ви та молода еліта, в руках якої майбутнє Києва», – сказала начальниця Управління туризму та промоцій Марина Радова.

Засновник «Аdventure tours in Ukraine» Сергій Севідов вручив Катерині Івановій туристичну путівку з відкритою датою до Чорнобилю. Її відеоробота доступна за посиланням.

Катерина Іванова розповіла, що завдяки цьому проєкту здійснилася її дитяча мрія:

«Запрошую всіх до міста на Дніпрі, щоб здійснити разом мою дитячу мрію, поринути в моє відео, піднятися в безмежність і спробувати полюбити Київ так, як люблю його я».

Організатором проєкту виступило Управління туризму та промоцій спільно з КП «Київський міський туристично-інформаційний центр». До журі конкурсу увійшли представники Департаменту культури, Департаменту суспільних комунікацій, Управління туризму та промоцій, керівництва ТРК «Київ», громадсько-культурного мультимедійного видання «Ukraїner» та КП «Київський міський туристично-інформаційний центр».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]