Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Німці зацікавлені в будівництві Подільсько-Воскресенського мосту – Ілля Сагайдак

19 вересня 2016 року, 18:08

19 вересня відбулася нарада в Міністерстві транспорту Німеччини з Державним секретарем Райнером Бомбою, заступником голови КМДА Іллєю Сагайдаком та представниками Міністерства, бізнесу та фахівцями в будівництві й транспорті. На зустрічі говорили про будівництво Подільсько-Воскресенського мосту.

«Німецька сторона зацікавлена в проекті, і ми починаємо плідно працювати, щоб втілити задумане в життя. Робоча група має дати відповіді на багато питань і знайти модель, яка дозволить нарешті добудувати міст. Амбітний план – зробити все за 4 роки. У найближчий час німецька сторона замовить дослідження стану та потенціалу проекту. Існує варіант інвестиційної складової. Мер визначив проект як один із пріоритетних для Києва, німецька сторона зацікавлена, тому працюємо!», – наголосив Ілля Сагайдак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]