Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Обмеження в’їзду в Київ великогабаритного транспорту продовжено до 20:00 понеділка

06 лютого 2017 року, 13:58

У зв’язку із складними погодними умовами обмеження в’їзду вантажівок до міста продовжили до 20:00 понеділка, 6 лютого 2017 року. Таке рішення було прийняте під час засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося в КМДА під головуванням Київського міського голови Віталія Кличка.

Так, аби не створювати перешкод для роботи снігоприбиральної техніки, було прийняте рішення не скасовувати обмеження для в’їзду в місто великогабаритного транспорту. За дорученням Київського міського голови на в’їздах в столицю за необхідності будуть облаштовані пункти обігріву.

Враховуючи суттєве погіршення погодних умов, міська влада закликає водіїв не виїжджати у місто на власному автотранспорті без нагальної потреби, віддавши перевагу комунальному громадському транспорту.

До тих, хто таки виїхав у місто, звертаємося з проханням дотримуватися правил дорожнього руху та не паркувати автівки на узбіччях доріг або в недозволених місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Припарковані на проїжджій частині автомобілі, що заважають роботі снігоприбиральної техніки, будуть евакуйовані.

Нагадуємо, що наразі до прибирання вулиць і доріг Києва задіяна вся наявна техніка та людські ресурси.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]