Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Офіційне лого і новий пояс WBC тепер будуть із українським прапором

01 жовтня 2018 року, 13:20

Офіційне логотип і новий пояс WBC тепер будуть з українським прапором на передньому плані. Про це заявив президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман під час церемонії відкриття 56-го конгресу організації, який уперше відбувається у Києві.

«Ви знаєте, що всі боксери мріють про зелений пояс WBC. І цей трофей постійно змінюється, як і всі ми. Я хочу презентувати новий пояс із новим логотипом WBC. На ньому тепер є Україна», – заявив президент Всесвітньої боксерської ради.

Перший такий пояс із українським прапором на передньому плані логотипу Маурісіо Сулейман вручив вічному чемпіону WBC Віталію Кличку.

«Новий пояс із українським прапором! Це велика честь для нашої країни і для мене особисто. Це ще один великий плюс того, що конгрес WBC відбувається тут – у Києві», – підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) 1 жовтня розпочався у столиці України. До Києва приїхали зірки світового боксу Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес та багато інших. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Усього у столицю України для участі у конгресі приїхало близько 700 учасників зі 166 країн світу. Триватиме конгрес до 5 жовтня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]