Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Спасибко: «Фахівці обговорили варіанти реконструкції Шулявського шляхопроводу із урахуванням доопрацьованих зауважень»

23 березня 2017 року, 18:11

 

23 березня 2017 року на засіданні робочої групи в Департаменті містобудування та архітектури КМДА були обговорені доопрацьовані проекти реконструкції Шулявського шляхопроводу. До обговорення проектів долучились архітектори та відомі профільні спеціалісти з будівництва транспортних споруд. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

Він розповів, що до Києва прибули представники компанії China Road and Bridge Corporation, які також представили свій варіант проекту рішення транспортної проблеми на Шулявці.

«Сьогодні ми бачимо роботу над зауваженнями, що були озвучені спеціалістами на засіданні секції містобудівної ради. Ми на фінішній прямій і плануємо визначитися та обрати варіант реконструкції Шулявського шляхопроводу вже на наступному засіданні містобудівної ради», – зауважив Олександр Спасибко.

За його словами, перед розробниками в технічному завданні було визначено основні пріоритети.

«Дуже важливими є темпи будівництва, найбільша пропускна спроможність, вартісна складова реконструкції. Ми маємо реалізувати реальний проект швидкими темпами», – розповів заступник голови КМДА.

За підсумками засідання робочої групи чотири варіанти проектів були направлені на подальше доопрацювання та прорахунки і будуть розглянуті на наступному засіданні секції містобудівної ради, яке відбудеться на наступному тижні.

Нагадаємо, що наприкінці 2017 року столична влада планує розпочати будівництво транспортної розв’язки на Шулявці. Наприкінці 2016 року замовником реконструкції КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд» було підписано договір на розробку техніко-економічного обґрунтування реконструкції шляхопроводу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]