Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександра Ткаченка та Івана Вигівського запрошено на сесію Київської міської ради

30 серпня 2021 року, 11:07

Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка та Начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Івана Вигівського запрошено на пленарне засідання II сесії Київської міської ради ІХ скликання, яке відбудеться у вівторок, 31 серпня. Про це повідомляє Київрада.

Відповідні листи від імені Київського міського голови Віталія Кличка були направлені до Міністерства культури та інформаційної політики України і Головного управління Національної поліції у м. Києві.

Як зазначено у листах, керівників органів державної влади запрошено відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв'язку із численними зверненнями депутатів Київської міської ради.  

«Олександра Ткаченка запрошено з метою заслуховування інформації про діяльність у сфері охорони культурної спадщини у місті Києві. Івана Вигівського – з метою заслуховування інформації про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадської безпеки та порядку та результати діяльності на території міста Києва», – зазначено у листах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]