Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Резніков: «Київ контролюватиме освоєння 200 млн гривень на підготовку та проведення «Євробачення-2017»

15 листопада 2016 року, 15:33

Київ контролюватиме освоєння 200 млн гривень на підготовку та проведення «Євробачення-2017». Про це під час брифінгу заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков.

«Київська міська рада прийняла рішення про співфінансування заходів у рамках підготовки та проведення «Євробачення» у 2017 році. Таким чином, із міського бюджету до державного буде направлено субвенцію у 200 млн гривень: 50 млн гривень цьогоріч та ще 150 млн – наступного року. Розпорядниками коштів буде НТКУ та Держкомтелерадіо. Це кошти киян і ми зобов’язані контролювати, наскільки ефективно вони використовуються, та звітувати перед громадою», – сказав заступник голови КМДА.

Олексій Резніков додав, що місто виконало свої гарантії щодо забезпечення співфінансування підготовки та проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017»: «Тепер за нами підготовка інфраструктури та благоустрій. Подальші кроки щодо проведення конкурсів, тендерів на визначення оператора з розповсюдження квитків, організації арени та трибун, дизайн сцени тощо – за НТКУ, як правовласником і господарем конкурсу від імені Європейської мовної спілки».

Нагадаємо, під час «Євробачення-2017» Київ чекає до 20 тисяч туристів протягом двох тижнів.

Кількість місць у готелях різної «зірковості» Києва сягає 19 тисяч, разом із областю – 23 тисячі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]