Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Резніков забезпечить реформування галузі реклами в Києві

25 квітня 2016 року, 13:05

Заступник голови КМДА Олексій Резніков забезпечить реформування галузі реклами у столиці.Про це під час засідання Антикорупційної ради повідомив Київський міський голова Віталій Кличко.

Він поставив перед своїм заступником кілька ключових завдань у рамках реформування галузі реклами: зробити місто більш комфортним для киян, прибравши зайву рекламу; створити для рекламного бізнесу прозорі та зрозумілі правила, які дозволять розвивати цю галузь; побудувати таку систему надання дозволів та контролю, в якій не буде місце корупції.

Нагадаємо, нещодавно заступник голови КМДА Олексій Резніков заявив, що до кінця року кількість зовнішньої реклами в Києві буде зменшена. Заступник голови КМДА наголосив, що з точки зору обговорення і прийняття рішення має бути тригломерат – влада, учасники ринку та громадськість.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]