Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олена Фіданян: Київські школярі поступово готуються до відновлення освітнього процесу

16 березня 2022 року, 16:46

Київ продовжує жити і працювати в умовах воєнного стану. У той же час для школярів з’явилась можливість почати у дистанційному режимі поступову підготовку до відновлення освітнього процесу. Про це повідомила директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян.

«На сьогодні, поки не відновлено освітній процес, прийнято рішення щодо залучення школярів до вже наявних онлайн програм та уроків. Задля цього директори всіх шкіл отримали чітку інструкцію, які платформи можна використовувати (про що вже повідомлено учням та їх батькам) та яка мета залучення учнів. Основне завдання – м’яко вводити школярів у навчання, відновлювати процес повторення знань та отримання нових. Такі підготовчі заходи стануть гарною основою для відновлення освітнього процесу», – заявила Олена Фіданян.

Також для юних киян у дистанційному форматі відновили роботу секції Київської МАН та гуртки Київського Палацу дітей та юнацтва.

«Наразі педагоги Київської МАН проводять індивідуальні онлайн консультації із вихованцями, що готуються до участі у 3-му всеукраїнському етапі Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, триває підготовка до участі у міжнародних заходах та прийом конкурсних робіт КрутеЗНО. У свою чергу, Київський Палац дітей та юнацтва пропонує  відвідати онлайн майстер-класи з народної творчості, тренінги з кризової психології, лайфаки з медіаграмотності, студію акторської майстерності, оволодіти навичками соціальних комунікацій», – підкреслила Олена Фіданян.

У Департаменті зазначили, що розклад занять розміщено на сайтах: https://kman.org.ua та https://palace.kyiv.ua/

https://www.facebook.com/kievpalace.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]