Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Опубліковано регламент підготовки до відновлення освітнього процесу у закладах Києва

25 травня 2020 року, 13:43

Опубліковано регламент підготовки до відновлення освітнього процесу у закладах освіти міста Києва комунальної форми власності та режиму їх роботи в умовах послаблення протиепідемічних заходів. Документ затверджено розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації № 45.

У регламенті йдеться про обов’язкові заходи під час освітнього процесу в умовах послаблення протиепідемічних заходів. Зокрема, про дезінфекцію приміщень, рекомендації щодо дій у разі виявлення хворого тощо.

Департамент освіті і науки має забезпечити реалізацію регламенту. А також здійснювати моніторинг за виконанням особливого порядку проведення профілактичних і протиепідемічних заходів для закладів освіти, гуртожитків таких закладів, незалежно від їх підпорядкування і форм власності.

Детальніше – читайте у документі.

Нагадуємо: планується, що з 1 червня у рамках другого етапу послаблення протиепідемічних обмежень у Києві почнуть працювати дитячі садочки, а також відновлять роботу заклади професійно-технічної та вищої освіти для випускників та абітурієнтів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]