Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Перевірити протокол обов’язкового технічного контролю транспортних засобів, що здійснюють вантажні, комерційні та громадські перевезення, можна онлайн

02 квітня 2024 року, 13:05

Запрацював онлайн-сервіс з перевірки протоколу обов’язкового технічного контролю транспортних засобів, які здійснюють вантажні, комерційні та громадські перевезення. Йдеться про автобуси, маршрутки, служби таксі, вантажівки тощо. Про це інформує Головний сервісний центр МВС.

Перевірити наявність та дійсність протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу можна за номерним знаком або номером протоколу обов’язкового технічного контролю.

Онлайн-послугу можна отримати на офіційному вебсайті Головного сервісного центру МВС у сервісі «Перевірка документів» – «Перевірка дійсності протоколу ОТК».

Протоколи обов’язкового технічного контролю, видані після 9 лютого 2024 року, можна перевірити через розміщені на них QR-коди.

Консультації щодо послуг сервісних центрів МВС – за телефоном 044-290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС у Facebook та Instagram.

Алгоритм дій при проходженні обов'язкового технічного контролю

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]