Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петиція щодо зупинення будівництва на території парку «Юність» прийнята до розгляду

24 березня 2016 року

Петиція щодо зупинення будівництва на території парку «Юність» прийнята до розгляду

Електронна петиція щодо зупинення будівництва на території парку «Юність» набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради № 103/2006 від 8.10.2015 "Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій", кількість голосів та прийнята до розгляду відповідно з Положенням.

Відтак, вказана петиція набрала 10069 голосів, при мінімально необхідних 10000.

Наразі вже доручено Постійній комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор петиції Віра Тищенко зазначає, що на території парку знаходяться кілька дитячих майданчиків, церква святого Спиридона Триміфунтського УПЦ МП, з 2011 року зелена зона має статус пам'ятника садово-паркового мистецтва місцевого значення. «2-го лютого 2016 року, на територію парку була завезена техніка та робочі, які почали зводити триметровий бетонний паркан на території парку. Виходячи з того, що територію парку, де ростуть сорокарічні дерева обносять величезним парканом є підозра, що там можуть розпочати «грандіозне» будівництво чи то житлового будинку, чи чергового ТЦ», – відмітила Віра Тищенко. Вона звертається до міської влади з проханням розібратися та «зупинити чергове, скоріш за все, незаконне будівництво на території парку «Юність»».

Із повним текстом петиції можна ознайомитися за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=2251

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]