Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петро Пантелеєв доручив терміново вирішити питання щодо температури опалення у квартирах киян

05 січня 2016 року, 20:59

Комунальні служби спільно з ПАТ «Київенерго» та ТОВ «Єврореконструкція» повинні оперативно вирішувати питання незадовільної температури обігріву в оселях киян. По кожному будинку, з якого надходять звернення щодо температури опалення нижче нормативів, мають бути вжиті відповідні технічні заходи або зроблений перерахунок громадянам. Також треба враховувати, що збільшення подачі тепла на будинок спричинятиме збільшення суми оплати за опалення в будинках, де є лічильники тепла, а таких в Києві більшість. Про це під час засідання штабу з оперативних питань опалювального сезону в Києві повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«За останні кілька днів у столиці різко знизилася середньодобова температура повітря. Теплопостачальні організації зобов’язані дотримуватися відповідних температурних показників, затверджених для таких погодних умов. Температура в оселях має бути не нижче 18 градусів тепла», – повідомив він.

Заступник голови КМДА також дав доручення представникам районних комунальних служб, теплопостачальних організацій та житлово-комунальній інспекції взяти під жорсткий контроль вирішення випадків недостатньої температури опалення у квартирах.

Петро Пантелеєв також зазначив, що понад 90% столичних споживачів цієї зими розраховуватимуться за тепло за показниками будинкових теплолічильників. Нарахування за опалення за показниками приладів здійснюється винятково на основі обсягів спожитої теплової енергії, що дає найбільш економічний ефект для киян у теплі місяці опалювального періоду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]