Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підписано трирічний План дій між туристичними асоціаціями Києва та Баку - Марина Хонда

08 червня 2021 року, 14:00

Туристичні асоціації Києва та Баку підписали трирічний План практичних дій («Дорожню карту») співробітництва у сфері туризму. Це сприятиме розвитку туристичного сполучення обох міст. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда під час презентації туристичного потенціалу Києва для представників туристичного бізнесу Азербайджану.

«Кордони зараз відкриваються і ми запрошуємо азербайджанців відвідати нашу країну і місто Київ. Ми хочемо, щоб ви полюбили нашу столицю так само, як її люблять кияни. Туристичний бізнес наших країн зараз має можливість значно збільшити потоки з обох сторін. Бо нам цікава культура Азербайджану, а азербайджанцям цікава культура України. Нам є що показати, є чим поділитися і є чим здивувати. Представники туристичних асоціацій та місто готові працювати з азербайджанським туристичним бізнесом і сподіваюся, що наша презентація та підписання Плану дій спонукає до розвитку подорожей до України та Києва зокрема», – зазначила Марина Хонда.

Презентували туристичний потенціал Києва представники шістьох туристичних асоціацій та готельного бізнесу. Це Всеукраїнська асоціація в’їзного туризму, Всеукраїнська асоціація медичного туризму, Всеукраїнська асоціація бізнес-туризму, Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму, Всеукраїнська асоціація гідів, Всеукраїнська асоціація готелів.

У рамках презентації також відбулися B2B зустрічі представників українських асоціацій та туристичного бізнесу Азербайджану.

 

Підписання трирічного Плану дій між туристичними асоціаціями Києва та Баку

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]