Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підприємства КК «Київавтодор» продовжують очищення вулично-дорожньої мережі столиці від снігу

06 лютого 2019 року, 15:00

Денна зміна працівників КК «Київавтодор» після сніжної ночі та ранку продовжує прибирання вулиць і доріг від снігу. Про це повідомляють у комунальній корпорації.

Великогабаритна техніка зранку очищала від снігу та обробляла посипальними матеріалами вулиці місцевого значення. Малогабаритна техніка і бригади з ручного прибирання продовжують очищення зупинок громадського транспорту, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, сходових маршів та тротуарів, що утримуються підприємствами корпорації.

Ці роботи триватимуть до повного очищення від снігу вулично-дорожньої мережі столиці.

Нагадуємо, що на дорогах столиці працюють 367 одиниць снігоприбиральної техніки та 32 бригади з ручного прибирання «Київавтодору».

Зазначимо, що роботи проводяться одночасно в усіх районах Києва. Крім того, існує чітка послідовність прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу. Першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність міста.

Наступні в черзі – вулиці районного, а потім місцевого значення. Важливо, що кожна одиниця спецтехніки має свій маршрут прибирання, який визначений у технологічній картці.

Паралельно з великогабаритною технікою працює малогабаритна спецтехніка і бригади з ручного прибирання. Вони проводять прибирання від снігу та обробку посипальними матеріалами підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства комунальної корпорації «Київавтодор».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]