Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Південний міст: роботи з ремонту дорожнього покриття завершуються

17 вересня 2021 року, 15:19

Завершуються роботи з ремонту дорожнього покриття на Південному мосту. Упродовж останніх днів на сталеву плиту мосту нанесли нову гідроізоляцію. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Гідроізоляція складається із 4-х шарів: шар поліанту, 2 шари полімочевинного покриття і 1 шар мастики. Така гідроізоляція має надійно захистити сталеву конструкцію від дії вологи.

Технологія облаштування гідроізоляції вимагає витримки періоду затвердіння матеріалу. Зокрема, для мастики, яку використали на Південному мосту, цей період становить 72 години. Поки триває процес затвердіння заборонено пересуватися поверхнею, де нанесено нове гідроізоляційне покриття.

Нині на мосту вже готові облаштувати новий асфальтобетон. Роботи виконають за сприятливих погодних умов. Загалом покриття оновлюють на площі 2776 кв. м.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]