Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Пленарного засідання 11.12.2008

29 квітня 2009 року

ІІ сесія VІ скликання

 

 

ПРОТОКОЛ №11

пленарного засідання

 

Початок о  10.20  год.

11.12.2008

 

Пленарне засідання ІІ сесії Київради VІ скликання 11.12.08 відкрив заступник міського голови – секретар Київради Довгий О.С.

За даними електронної системи „Рада” зареєстровано 114 депутатів.

На пленарному засіданні присутній заступник прокурора міста Києва      Горан В.А.

Депутат Омельяненко О.А., депутатська фракція “Партія регіонів”, запропонував вшанувати пам'ять Святійшого патріарха Московського та всієї Руси Алексія ІІ хвилиною мовчання.

Хвилина мовчання.

За даними електронної системи „Рада” зареєстровано 117 депутатів.

Заступник міського голови – секретар Київради Довгий О.С. привітав з днем народження депутатів.

СЛУХАЛИ: Про порядок денний пленарного засідання ІІ сесії Київради                  VІ скликання 11.12.08.

ВИСТУПИВ: Заступник міського голови – секретар Київради Довгий О.С. та запропонував прийняти порядок денний за основу.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 111, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. повідомив, що до порядку денного запропоновано включити такі питання:

1. Про внесення змін до рішення Київради від 17.01.08 №3/4475 “Про бюджет міста Києва на 2008 рік”.

2. Про створення Головного управління з питань підготовки та проведення в місті Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.  

Голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Ярошенко Р.В., депутат Київради, запропонував включити до порядку денного питання “Про внесення змін до рішення Київради від 17.01.08 №3/4475 “Про бюджет міста Києва на 2008 рік”.

З порушеного питання виступили депутат Мельник С.М., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”, заступник голови Київської міської державної адміністрації – начальник Головного фінансового управління Падалка В.М., депутат Незнал О.Г., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про включення до порядку денного питання “Про внесення змін до рішення Київради від 17.01.08 №3/4475 “Про бюджет міста Києва на 2008 рік”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 66, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. оголосив пропозиції, які були узгоджені на засіданні Погоджувальної ради, та поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “Сігал Груп ЛТД” для будівництва з подальшими експлуатацією та обслуговуванням виробничо-складського комплексу з офісною частиною на вул. Фрунзе, 102 (літ. VІ) у Подільському районі м. Києва” (Є 0272).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 109, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки приватному підприємству “АЛЬТЕРНАТИВА ПЛЮС” для будівництва, експлуатації та обслуговування готельно-офісно-торговельного комплексу з об’єктами обслуговування та вбудованою підземною автостоянкою на просп. Академіка Глушкова, 5 у Голосіївському районі м. Києва” (Є 0685).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 104, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про передачу земельної ділянки та продаж цієї земельної ділянки Центральній спілці споживчих товариств України (Укоопспілки) для експлуатації та обслуговування  існуючої адміністративної будівлі на вул. Чигоріна, 12 у Печерському районі                м. Києва” (Є 0719).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 109, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про передачу земельної ділянки та продаж цієї земельної ділянки Центральній спілці споживчих товариств України (Укоопспілки) для експлуатації та обслуговування існуючих адміністративно-складських будівель та допоміжних споруд на                   вул. Онуфрія Трутенка, 8 у Голосіївському районі м. Києва” (Є 0736).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 108, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “ЄВРОТРАНСБУД” для експлуатації та обслуговування адміністративного будинку на                        просп. Перемоги, 5-а у Шевченківському районі м. Києва” (Є 0607).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 106, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “БУДІВЕЛЬНЕ ОБ'ЄДНАННЯ “МРІЯ” для будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями побутового обслуговування та паркінгом на               вул. Боженка, 32 у Голосіївському районі м. Києва” (Є 0702).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 103, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки приватному підприємству “ЯШАМС” для будівництва, експлуатації та обслуговування діагностичного центру на бульв. Перова, 52-а у Дніпровському районі м. Києва” (Є 0427).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 99, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “Буклія” для будівництва, експлуатації та обслуговування автозаправної станції на перетині проспектів Московського та Героїв Сталінграда в Оболонському районі м. Києва” (Є 0156).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 105, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки приватному підприємству “Успіх-21 століття” для будівництва комплексу з технічного обслуговування автомобілів на вул. Оноре де Бальзака у Деснянському районі м. Києва” (Є 0415).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 106, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 14.06.07 №82-6-00430 та продаж цієї земельної ділянки громадянину Латвії Саядовсу Павлу для експлуатації та обслуговування адміністративного будинку на вул. Анрі Барбюса, 3 у Печерському районі м. Києва” (Є 0660).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 100, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю Фірмі “ФЕРРО” та товариству з обмеженою відповідальністю “СІННИЙ РИНОК” для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-офісно-житлового центру з підземним паркінгом та для знесення існуючих будівель на вул. Воровського, 17 у Шевченківському районі м. Києва”  (Є 0707).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 104, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Куреновському Олексію Миколайовичу для будівництва, експлуатації та обслуговування кафе-магазину з літнім майданчиком з накриттям на місці існуючого торговельного кіоску на            вул. Братиславській, 52 у Деснянському районі м. Києва” (Є 0532).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 101, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “НОВЕ МІСТО” для будівництва, експлуатації та обслуговування автосервісного комплексу на перетині Кільцевої дороги та вул. Миколи Трублаїні у Святошинському районі            м. Києва” (Є 0687).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 107, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання “Про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у Печерському районі” (1 проект) (1-А 7093).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 107, проти – 0, утр. – 0).

Депутат Шпак І.В., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, запропонував зняти з порядку денного питання “Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю “Фірма Швидко” земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування офісного комплексу з закладами громадського харчування, фізкультурно-оздоровчого комплексу з підземним паркінгом на вул. Фрунзе, 37, 37 (літера “А”) у Подільському районі” (Д 4285).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію депутата Шпака І.В., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 97, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. проінформував, що депутат Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, запропонував включити в порядок денний питання “Про розгляд протесту заступника прокурора м. Києва від 18.04.08 №07/3/-78-вих-08 на пункт 15 додатка до рішення Київської міської ради від 01.10.07 №419/3253 “Про передачу майна територіальної громади міста Києва в оренду переможцям конкурсу”, та поставив зазначену пропозицію на голосування.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 110, проти – 0, утр. – 0).

Депутат Борисенко С.І., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”, запропонував розглянути питання “Про встановлення мораторію на підвищення тарифів цін на житлово-комунальні послуги”.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. доручив підготувати відповідний проект рішення в установленому порядку та включити його в порядок денний наступного пленарного засідання.

Депутат Новак Н.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, запропонувала зняти з порядку денного такі питання:

1. Про передачу закритому акціонерному товариству “Молодіжний житловий комплекс “Оболонь” та Головному управлінню по фізичній культурі та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) земельної ділянки для реконструкції та експлуатації стадіону і будівництва житлового будинку із спортивно-оздоровчим комплексом та підземним паркінгом на бульв. Олексія Давидова, 10-12 у Дніпровському районі (Д 3304).

2. Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “МЕЛВІКС” для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-офісного центру з підземним та наземним паркінгами та благоустрою ландшафтної зони на вул. Борщагівській, 2 у Шевченківському районі м. Києва          (Є 0846).

3. Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 31.08.07 №82-6-00445 та продаж цієї земельної ділянки громадянину Воронову Ігорю Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Панфіловців, 22 у Печерському районі            м. Києва (Є 0689).

Депутат Андрієвський Д.Й., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, запропонував включити до порядку денного питання “Про скасування розпорядження Київської міської державної адміністрації від 30.10.08 щодо підвищення тарифів” та прийняти відповідне рішення Київради із урахуванням платоспроможності громадян, висновків державної комісії та рекомендацій Антимонопольного комітету.

Голова постійної комісії Київради з питань освіти Пономаренко В.М., депутатська фракція “Блок Литвина”, запропонував зняти з порядку денного та розглянути на засіданні постійної комісії Київради з питань освіти питання “Про передачу у власність ВАТ “Київхімволокно” санаторію-профілакторію, розташованого на 23 кілометрі Бориспільського шосе”.

З порушеного питання виступив голова постійної комісії Київради з питань власності Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію голови постійної комісії Київради з питань освіти Пономаренка В.М. про зняття питання на довивчення.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 64, проти – 1, утр. – 0).

Депутат Баранов-Мохорт С.М., депутатська фракція “Партія регіонів”, запропонував включити до порядку денного питання “Про невідкладні заходи щодо мінімізації впливу фінансової кризи на діяльність спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву”.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію депутата Баранова-Мохорта С.М., депутатська фракція “Партія регіонів”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 102, проти – 0, утр. – 1).

Депутат Грінюк В.Р., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, запропонував зняти питання “Про передачу закритому акціонерному товариству “Молодіжний житловий комплекс “Оболонь” та Головному управлінню по фізичній культурі та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) земельної ділянки для реконструкції та експлуатації стадіону і будівництва житлового будинку із спортивно-оздоровчим комплексом та підземним паркінгом на бульв. Олексія Давидова, 10-12 у Дніпровському районі” (Д 3304) для погодження у постійній комісії Київради з питань сім’ї, молоді та спорту.

Депутат Зінченко О.О., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”, підтримує пропозицію депутатської фракції “Блок Віталія Кличка” про включення до порядку денного питання про скасування розпорядження Київської міської державної адміністрації щодо нових тарифів на проїзд у міському транспорті.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. звернув увагу на підготовку проектів рішень.

Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, запропонував включити до порядку денного питання “Про питання передачі в користування земельних ділянок під об’єктами транспортної інфраструктури в м. Києві” (А 14183).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію голови постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлаха О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 72, проти – 0, утр. – 0).

Депутат Наумко В.М., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”, виступив з пропозицією про зняття на довивчення питання “Про передачу закритому акціонерному товариству “Молодіжний житловий комплекс “Оболонь” та Головному управлінню по фізичній культурі та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) земельної ділянки для реконструкції та експлуатації стадіону і будівництва житлового будинку із спортивно-оздоровчим комплексом та підземним паркінгом на             бульв. Олексія Давидова, 10-12 у Дніпровському районі” (Д 3304).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. підвів підсумки обговорення та поставив на голосування пропозицію про затвердження порядку денного в цілому.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 101, проти – 0, утр. – 0).

Порядок денний (додається).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. проінформував депутатів про домовленість на Погоджувальній раді щодо обмеження  в часі на оголошення депутатських запитів і заяв та поставив на голосування зазначену пропозицію.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 91, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про направлення депутатських запитів Київському міському голові та посадовим особам.

ВИСТУПИВ: Заступник міського голови – секретар Київради Довгий О.С., зачитав депутатські запити, що надійшли до секретаріату Київради, та подяку на ім’я депутата Лаврененка В.І., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

Із запитами виступили депутати Баранов-Мохорт С.М., депутатська фракція “Партія регіонів”, Меліхова Т.І., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”.

Депутат Грінюк В.Р., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, дав відповідь депутату Меліховій Т.І., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”.

Із запитом виступив депутат Омельяненко О.А., депутатська фракція “Партія регіонів”.

Із запитами продовжили виступати депутати Шпак І.В., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, Антонова О.Ю., депутатська фракція “Блок Литвина”, Старостенко Г.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, Кобєлєв В.І., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”.

Депутат Мошенський В.З., депутатська фракція “Блок Литвина”, порушив питання щодо використання коштів, передбачених на виконання передвиборчих програм та доручень виборців.

Із запитом виступив депутат Березенко С.І., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

Із заявами виступили депутати Зінченко О.О., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”, Антонова О.Ю., депутатська фракція “Блок Литвина”, Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”.

З мотивів виступили заступник міського голови - секретар Київради  Довгий О.С., депутат Пабат О.В., депутатська фракція “Громадський актив Києва”.

Із заявами продовжили виступати депутати Омельяненко О.А., депутатська фракція “Партія регіонів”, Лановий В.Т., депутатська фракція “Блок Миколи Катеринчука”.

Заступник міського голови – секретар Київради Довгий О.С. підвів підсумки обговорення та поставив на голосування проект рішення “Про направлення депутатських запитів Київському міському голові та посадовим особам виконавчого органу Київради”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 111, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про погодження відкритому акціонерному товариству “Техводсервіс” надання спеціального дозволу на користування підземними водами за допомогою 1 артезіанської свердловини, розташованої на                           вул. Дніпроводська, 1-а в Оболонському районі м. Києва.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 107, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про погодження відкритому акціонерному товариству “Київський завод безалкогольних напоїв “Росинка” надання (подовження терміну дії) спеціального дозволу на користування підземними водами за допомогою артезіанської свердловини №1/1804, розташованої на вул. Ежена Потье, 6 у Шевченківському районі м. Києва.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 110, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення Київради від 17.01.08 №3/4475 “Про бюджет міста Києва на 2008 рік”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 103, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Щодо поліпшення життєзабезпечення ветеранів війни в                   м. Києві.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 108, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про окремі заходи щодо реалізації продукції, яка містить генетично модифіковані організми, на території міста Києва.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 115, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення Київради від 17.01.08 №3/4475 “Про бюджет міста Києва на 2008 рік”.

ВИСТУПИВ: Заступник голови Київської міської державної адміністрації – начальник Головного фінансового управління Падалка В.М.

Із співдоповіддю виступив: Голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Ярошенко Р.В., депутат Київради.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. оголосив перерву до 13 години 30 хвилин

ПЕРЕРВА

 

Після перерви:

Пленарне засідання продовжив вести заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С.

За даними електронної системи „Рада” зареєстровано 65 депутатів.

Депутати продовжили реєстрацію.

За даними електронної системи „Рада” зареєстровано 105 депутатів.

СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення Київради від 17.01.08 №3/4475 “Про бюджет міста Києва на 2008 рік” (продовження обговорення).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Ярошенко Р.В., депутат Київради.

 Із співдоповіддю виступив: Заступник голови Київської міської державної адміністрації – начальник Головного фінансового управління Падалка В.М.

В обговоренні брали участь та задавали запитання депутати               Мошенський В.З., депутатська фракція “Блок Литвина”, Баранов-Мохорт С.М., депутатська фракція “Партія регіонів”.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про перенесення питання на наступне пленарне засідання.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 108, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про розгляд протесту заступника прокурора м. Києва від 18.04.08 №07/3/-78-вих-08 на пункт 15 додатка до рішення Київської міської ради від 01.10.07 №419/3253 “Про передачу майна територіальної громади міста Києва в оренду переможцям конкурсу”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 113, проти – 0, утр. – 0).

З мотивів виступив депутат Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”.

СЛУХАЛИ: Про невідкладні заходи щодо мінімізації впливу фінансової кризи на діяльність спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву.

ВИСТУПИВ: Депутат Київської міської ради Баранов-Мохорт С.М., депутатська фракція “Партія регіонів”.

В обговоренні брали участь депутати Березенко С.І., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, Наумко В.М., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 110, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення Київради від 28.08.08 №105/105 “Про передачу нежилих будинків комунальної власності у власність інвесторам”.

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань власності Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 111, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про внесення доповнень до рішення Київради від 24.06.04 №322/1532 “Про затвердження переліку будинків комунальної власності територіальної громади міста Києва, які підлягають реконструкції або реставрації за залучені кошти”.

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань власності Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”.

В обговоренні брали участь депутати Чуб А.В., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, Ламбуцький М.М., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, Меліхова Т.І., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”, Лаврененко В.І., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування проект рішення із урахуванням зауважень депутатів Чуба А.В., Лаврененка В.І. та Ламбуцького М.М.

ВИРІШИЛИ: Рішення не прийнято (за – 59, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування проект рішення із урахуванням усіх пропозицій, внесених депутатами.

ВИРІШИЛИ: Рішення не прийнято (за – 26, проти – 0, утр. – 5).

З мотивів виступили депутати Чуб А.В., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”.

СЛУХАЛИ: Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю “Рось-1” на продовження  строку завершення будівництва об’єкта незавершеного будівництва – кінно-спортивної бази на вулиці Братиславській, 21 у Деснянському районі міста Києва з перепрофілюванням його у житловий комплекс з підземним паркінгом.

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань власності Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”.

Депутат Баранов-Мохорт С.М., депутатська фракція “Партія регіонів”, задав запитання.

Голова постійної комісії Київради з питань власності Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”, дав відповідь.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 111, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу до сфери управління Державної служби України нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади міста Києва на вулиці Хорива/Почайнинська, 36/19, літ. А.

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань власності Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 105, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення Київради від 12.07.07 №1153/1814 “Про заходи, спрямовані на забезпечення будівництва Подільського мостового переходу через річку Дніпро в місті Києві”.

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань власності Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 114, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю “Атік-М” нежилого будинку на вулиці Петра Сагайдачного, 25, літ. Д у Подільському районі м. Києва.

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань власності Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”.

Депутат Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, задав запитання.

Голова постійної комісії Київради з питань власності Дейнега В.П., депутатська фракція “Партія регіонів”, дав відповідь.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування проект рішення із урахуванням пропозиції депутата Карпунцова В.В.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 90, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “КИЇВ ЖИТЛО-ІНВЕСТ МЕНЕДЖМЕНТ” для будівництва, експлуатації та обслуговування готельного комплексу з об’єктами громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Червоноармійській, 35-35-б-37 у Печерському районі м. Києва (Є 0754).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

В обговоренні брали участь депутати Березенко С.І., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування проект рішення із урахуванням зауважень депутатів Березенка С.І. та Карпунцова В.В.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 111, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “МЕЛВІКС” для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-офісного центру з підземним та наземним паркінгами та благоустрою ландшафтної зони на вул. Борщагівській, 2 у Шевченківському районі м. Києва (Є 0846).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 112, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “ІНВЕСТБУД-КОМПЛЕКС” для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-офісного комплексу з підземним та наземним паркінгом на вул. Межигірській, 85 у Подільському районі м. Києва (Є 0852).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 109, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу земельних ділянок та продаж цих земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю “КІНОПАНОРАМА” для будівництва, експлуатації та обслуговування багатофункціонального комплексу у складі об’єктів готельного, офісного, торговельного призначення з підземним паркінгом на вул. Шота Руставелі, 19 (літера “А”) у Печерському районі                     м. Києва (Є 0824).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 118, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 31.08.07 №82-6-00445 та продаж цієї земельної ділянки громадянину Воронову Ігорю Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Панфіловців, 22 у Печерському районі            м. Києва (Є 0689).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

Депутат Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, задав запитання.

Відповідь дав в.о. заступника голови Київської міської державної адміністрації Луцький О.Ю.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 71, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю “ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ “ВІСАК” для експлуатації та обслуговування магазину на вул. Маршала Тимошенка, 29, літ. Б в Оболонському районі м. Києва (Є 0743).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 67, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу земельної ділянки та продаж цієї земельної ділянки відкритому акціонерному товариству “АК-Транс” для будівництва, реконструкції, розширення, капітального ремонту існуючих нежилих будівель під виробничі та адміністративно-побутові приміщення з подальшою експлуатацією та обслуговуванням на вул. Оранжерейній, 1 у Шевченківському районі м. Києва (Є 0777).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 95, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю підприємству з іноземними інвестиціями за участю українського капіталу “ФІРМА “НАДІЯ” для експлуатації та обслуговування адміністративно-господарської будівлі на вул. Старонаводницькій, 2-20 у Печерському районі м. Києва (Є 0748).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 108, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про продаж земельної ділянки приватному підприємству “НЕССІ” для експлуатації та обслуговування кафе на вул. Героїв Дніпра, 43 в Оболонському районі м. Києва (Є 0621).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, та запропонував перенести питання на наступне пленарне засідання.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про перенесення питання на наступне пленарне засідання.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 109, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянці Одинець Ірині Семенівні земельної ділянки для реконструкції, експлуатації та обслуговування торговельно-офісного комплексу на вул. Протасів Яр, 2 (літ. Б, В) у Солом’янському районі (Д 2622).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

Депутат Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, виступив з пропозицією щодо підготовки проектів рішень.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 78, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю “ІНТЕР-КОНТАКТ” земельної ділянки для реконструкції з подальшою експлуатацією та обслуговуванням складських приміщень, ангарів та станції технічного обслуговування автомобілів на вул. Святошинській, 15-а у Святошинському районі (Д 2241).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 73, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про поновлення закритому акціонерному товариству “Науково-дослідний інститут “Вектор” договору оренди земельної ділянки для реконструкції, експлуатації та обслуговування розташованих на цій земельній ділянці адміністративних будівель з правом подальшого будівництва офісно-ділового центру в частині неосвоєних під забудову земель на вул. Рилєєва, 10-а у Подільському районі (А 13931).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 71, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу земельної ділянки приватному підприємству “СМАК-К” для будівництва та експлуатації об’єкта обслуговування для забезпечення відпочинку та дозвілля населення на перетині вул. Академіка Заболотного та Столичного шосе у Голосіївському районі (Д 3423).

ВИРІШИЛИ: Рішення не прийнято (за – 60, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу земельної ділянки дочірньому підприємству товариства з обмеженою відповідальністю “АСТА” для будівництва павільйону з продажу продуктів харчування на вул. Зодчих, 70-А у Святошинському районі           (Д 1528).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 72, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про надання дитячій поліклініці №1 Святошинського району м. Києва земельної ділянки для експлуатації та обслуговування будівлі поліклініки на вул. Командарма Уборевича, 11 у Святошинському районі                   (А 9678).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 116, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про поновлення комунальному підприємству з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення “СПЕЦЖИТЛОФОНД” договору оренди земельної ділянки для реконструкції гуртожитку під житловий будинок з поквартирним заселенням на вул. Гарматній, 20 у Солом’янському районі (А 13350).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

Депутат Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, задав запитання.

Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, дав відповідь.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 113, проти – 0, утр. – 1).

СЛУХАЛИ: Про передачу земельних ділянок  комунальному підприємству “Київський метрополітен” для будівництва тупиків за станцію “Васильківська” Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену у Голосіївському районі              (Д 3797).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 118, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про оформлення Державному вищому навчальному закладу “Київський коледж легкої промисловості” права користування земельною ділянкою для експлуатації та обслуговування будівель і споруд на вул. Івана Кудрі, 29 у Печерському районі (Д 2143).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 113, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу закритому акціонерному товариству “Молодіжний житловий комплекс “Оболонь” та Головному управлінню по фізичній культурі та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) земельної ділянки для реконструкції та експлуатації стадіону і будівництва житлового будинку із спортивно-оздоровчим комплексом та підземним паркінгом на бульв. Олексія Давидова, 10-12 у Дніпровському районі (Д 3304).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

В обговоренні брали участь депутати Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, Старостенко Г.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”, Наумко В.М., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”,                Грінюк В.Р., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію про перенесення питання на наступне пленарне засідання.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 118, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю “ВІОЛТА” земельної ділянки для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель і споруд магазину на вул. Теодора Драйзера, 1 у Деснянському районі    (А 7107).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 113, проти – 2, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про відмову в приватизації земельних ділянок садівницькому товариству “Сад-Будівник” у Дніпровському районі м. Києва (А 12315).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 115, проти – 1, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про розгляд заяви громадянина Дригіна В.В. від 17.10.2001                     (А 12317).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 114, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про розгляд протесту заступника Генерального прокурора України від 21.10.08 №07/1/1-291вих на пункт 2 рішення Київської міської ради від 10.07.03 №638-8/798 “Про надання  і вилучення земельних ділянок та припинення  права користування землею” (А 14004).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 66, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про розгляд протесту заступника прокурора міста Києва від 22.10.08 №07/1-272/1вих-08 на рішення  Київської міської ради від 27.12.07 №1609/4442 “Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю “Акта МК” земельних ділянок для обслуговування будівель і споруд та будівництва торговельно-розважального комплексу, закладів громадського харчування, офісів на вул. Кільцева дорога, 12-б, 12-в  (літера “А”), 12-г (літера “А”) у Святошинському районі м. Києва” (А 14003).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення не прийнято (за – 60, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 28.08.08 №151/151 “Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю “Укрінвест-Центр” земельної ділянки для проектування, будівництва та експлуатації офісно-житлового комплексу на вул. Гайовій, 19 у Солом’янському районі м. Києва” (А 14041).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 90, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 24.05.07 №550/1211 “Про передачу громадянам, членам обслуговуючого кооперативу “Колектив індивідуальних забудовників “КОНИК”, у приватну власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування  житлових будинків, господарських будівель і споруд у мікрорайоні Чапаєвка у Голосіївському районі м. Києва та про внесення змін до пункту 23 рішення Київської міської ради від 29.05.03 №486-2/646 “Про надання і вилучення  земельних ділянок та припинення права користування землею” колективу індивідуальних забудовників “КОНИК” (А 12664).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 104, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 24.05.07 №720/1381 “Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 16.06.05 №75-6-00209 та продаж цієї земельної ділянки приватному підприємству “Енергоінкам Україна” для  будівництва, експлуатації та обслуговування автомобільно-заправного комплексу на просп. Перемоги, 138 у Святошинському районі м. Києва” (Є 0807).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 106, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про приватизацію земельної ділянки громадянки Каурової Тетяни Василівни, члена садівницького товариства “Арсеналець” у Подільському районі м. Києва (А 12361).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 111, проти – 0, утр. – 0).

Депутат Драпій О.Ф., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”, запропонував повернутися до розгляду питання “Про передачу земельної ділянки приватному підприємству “СМАК-К” для будівництва та експлуатації об’єкта обслуговування для забезпечення відпочинку та дозвілля населення на перетині вул. Академіка Заболотного та Столичного шосе у Голосіївському районі” (Д 3423).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію депутата Драпія О.Ф.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 91, проти – 1, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу земельної ділянки приватному підприємству “СМАК-К” для будівництва та експлуатації об’єкта обслуговування для забезпечення відпочинку та дозвілля населення на перетині вул. Академіка Заболотного та Столичного шосе у Голосіївському районі (Д 3423).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 91, проти – 3, утр. – 1).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянам, членам первинної профспілкової організації ТОВ “ЕНЕРГОРЕСУРС”, земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд на 19-ому км Житомирського шосе у Святошинському районі м. Києва (А 13589).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 63, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу земельних ділянок громадянам, членам споживчого товариства-колективу індивідуальних забудовників “Жуляни”, для будівництва та обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд у Голосіївському районі м. Києва (А 10544).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 94, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у Голосіївському районі (1 проект) (1-А 10441).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 95, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у Деснянському районі (2 проекти) (1-А 13283) (2-А 0843).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 66, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у Солом’янському районі (2 проекти) (1-А 9519) (2-А 6226).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 90, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд в Оболонському районі (35 проектів) (1-А 13027) (2-А 13008) (3-А 13024) (4-А 13004) (5-А 13009) (6-А 13028) (7-А 13019) (8-А 13030) (9-А 13006) (10-А 13022) (11-А 13020) (12-А 13018) (13-А 13016) (14-А 13023) (15-А 12997) (16-А 13005) (17-А 13010) (18-А 13011) (19-А 13021) (20-А 12999) (21-А 12998) (22-А 13007) (23-А 13002) (24-А 12996) (25-А 13025) (26-А 13000) (27-А 13015) (28-А 13017) (29-А 13014) (30-А 13013) (31-А 13029) (32-А 13003) (33-А 13026) (34-А 13012) (35-А 13001).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”,

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 63, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у Дарницькому районі (2 проекти) (1-А 9691)           (2-А 10866).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 89, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянину Горбатюку Івану Опанасовичу, члену садового товариства “Зелений бір”, земельної ділянки для ведення колективного садівництва на вул. Садовій, 89 в Оболонському районі (А 11379).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 92, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у Деснянському районі (12 проектів) (1-А 13769) (2-А 13761) (3-А 13760) (4-А 13772) (5-А 13768) (6-А 13776) (7-А 13765) (8-А 13774) (9-А 13771) (10-А 13179) (11-А 13762) (12-А 13767).

ВИСТУПИВ: Голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах О.Ю., депутатська фракція “Блок Леоніда Черновецького”.

ВИРІШИЛИ: Рішення не прийнято (за – 59, проти – 1, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про питання передачі в користування земельних ділянок під об’єктами транспортної інфраструктури в м. Києві (А 14183).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 99, проти – 0, утр. – 0).

Депутат Шевченко А.А., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”, запропонував включити до порядку денного питання “Про передачу громадянці Пстрак Вірі Євгенівні у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на                   вул. Бориспільській, 55 у Солом’янському районі” (А 6224).

З мотивів виступив депутат Карпунцов В.В., депутатська фракція “Блок Віталія Кличка”.

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. поставив на голосування пропозицію депутата Шевченка А.А., депутатська фракція “Блок Юлії Тимошенко”.

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 115, проти – 0, утр. – 0).

СЛУХАЛИ: Про передачу громадянці Пстрак Вірі Євгенівні у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Бориспільській, 55 у Солом’янському районі (А 6224).

ВИРІШИЛИ: Рішення прийнято (за – 117, проти – 0, утр. – 0).

Заступник міського голови - секретар Київради Довгий О.С. підвів підсумки роботи пленарного засідання Київради та подякував усім за плідну роботу.

 

Велася стенограма пленарного засідання.

 

 

Київський міський голова                                                Л.Черновецький

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]