Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Полотно Головного прапора країни поміняють та захистять від вітру – Вячеслав Непоп

14 червня 2022 року, 12:47

Сьогодні, 14 червня, комунальні служби Києва приспустять головний державний прапор України, встановлений на території Меморіального комплексу комплексу «Національний музей історії України у Другій світовій війні». Про це повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

«14 червня ми приспускаємо Головний прапор країни, аби замінити полотно на нове – попереднє зазнало пошкоджень. Крім того, за прогнозом синоптиків, сила вітру протягом доби досягатиме 50 км/год. А отже, до завтра ми не підійматимемо прапор», – зазначив Вячеслав Непоп.

За його словами, місто як і раніше дбає про те, аби утримувати полотно Головного державного прапору та флагшток у належному стані.

Нагадаємо, що на сьогодні споруда флагштока є найбільшою в Україні, висота флагштока – майже 90 метрів, вага – 32 тонни. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри.

Фото: Badahos.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]