Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Полотно Головного прапора України замінять на нове

28 березня 2022 року, 11:54

Сьогодні відбуваються регламентні роботи із технологічної заміни полотна Головного державного прапора України та обслуговування флагштока, встановленого на території Меморіального комплексу «Національний музей історії України у Другій світовій війні». Про це повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

«Як і говорили раніше, ми дбаємо про те, аби утримувати полотно головного державного прапора та флагшток у належному стані. І регулярно здійснюємо регламентні роботи на меморіалі, де він встановлений. Сьогодні такі роботи відбуваються, і на флагшток підіймуть нове полотно», – зазначив Вячеслав Непоп.

Нагадаємо, на сьогодні споруда флагштоку є найбільшою в Україні, висота флагштоку – майже 90 метрів, вага – 32 тонни. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]