Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 3000 вічнозелених кущів і дерев прикрасили вулиці й парки Києва

24 листопада 2016 року, 14:26

Понад 3000 вічнозелених кущів і дерев з᾽явилось останнім часом у Києві. Попри холодну пору року, високоякісними ялинами, ялівцем і псевдотсугами (різновид хвойних дерев сімейства соснових) поповнились Маріїнський парк, «Відрадний», Парк Партизанської Слави та інші.

Парк імені Т. Г. Шевченка прикрасили дуже стійкими до морозів вічнозеленими туями (різновид – брабант). Як зауважує Шевченківська РДА, туя дуже невибаглива рослина сімейства кипарисових, яка має презентабельний вид, легко подається формуванню і стрижці, тому з цієї рослини створюють живі алеї та огорожі.

У Міському саду, крім дерев, висадили 100 чагарників кизильника. А в Деснянському районі – 62 липи європейської: на вулицях Лісківський, Милославській, Радунській і Данькевича.

А в Святошинському районі сквери між вулицями Краснова та Семашка, вулиця Прилужна та проспект Палладіна поповнились 55-ма кущами магонії падуболистої, калини та бузку.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]