Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Пожежу на даху житлового будинку на вулиці Костельній локалізовано, триває ліквідація  

12 жовтня 2021 року, 8:59

Пожежу на даху 5-поверхового житлового будинку на вул. Костельній, 2-В локалізовано. Наразі триває ліквідація пожежі та евакуація мешканців. Рух вулицею Костельною перекрито в обидва напрямки.

За інформацією ДСНС, на місце події було направлено рятувальників із найближчих Державних пожежно-рятувальних підрозділів. Прибувши до місця виклику, вогнеборці встановили, що горить дах, площа пожежі складала 150 кв. м Вогнеборці відразу ж приступили до гасіння пожежі. Пожежу на площі 200 кв. м локалізовано. Наразі здійснюється ліквідація пожежі та евакуація мешканців.

На місці працює 10 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також близько 39 співробітників особового складу підрозділів ГУ ДСНС, а також 16 рятувальників Комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку», 2 одиниці техніки та керівництво Департаменту муніципальної охорони КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]