Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Працівники «Муніципальної охорони» врятували 18-літнього хлопця від самогубства

26 травня 2023 року, 13:41

Працівники комунальної організації «Муніципальна охорона» міста Києва врятували 18-літнього хлопця від самогубства, яке він мав намір скоїти на «Пішохідно-велосипедному мосту через Володимирський узвіз». Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

26 травня близько 6-ї години ранку по допомогу до співробітників «Муніципальної охорони» звернулися працівники комунального підприємства та повідомили, що на огорожі «Пішохідно-велосипедного мосту через Володимирський узвіз» стоїть людина. За лічені хвилини «муніципали» прибули на місце події і побачили молодого хлопця.

Підійшовши ближче, охоронники представилися та з обережністю завели з юнаком розмову. Той зізнався, що хоче вкоротити собі віку.

Протягом 40 хвилин охоронники вели бесіду з хлопцем. Дочекавшись слушного моменту, юнака зняли з огорожі. Аби хлопець не завдав собі шкоди, «муніципали» були поруч до приїзду поліції.

Оговтавшись, 18-річний хлопець розповів, що причиною його дій стала сварка з батьками.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]