Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Приміщення шкіл мають використовуватися більш раціонально – Ганна Старостенко

18 серпня 2016 року, 21:59

Міська влада закликає більш раціонально використовувати приміщення навчальних закладів з метою створення належних умов  для навчання школярів.

«У Києві вже декілька років поспіль відбувається збільшення кількості першачків. І цього року постала необхідність відкриття у столиці 98 додаткових перших класів, які мають бути обладнані усім необхідним», - заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час перевірки готовності закладів освіти Оболонського району Києва до нового навчального року.

За її словами у столиці продовжується тенденція збільшення дітей у школах. У окремих навчальних закладах уже сьогодні зараховано понад 40 учнів у класі. В той же час у столиці є  й такі заклади, що заповнені на половину своєї потужності. 

«Така ситуація вимагає від нас прийняття нових відповідальних управлінських рішень. Щоб забезпечити якісний навчальний процес ми пропонуємо розміщувати класи переповнених навчальних закладів у вільних приміщеннях сусідніх  шкіл. Такі можливості є фактично у кожному районі міста», – повідомила Ганна Старостенко.  

 Так, гімназія № 143 переповнена вдвічі, а сусідня школа № 231 працює на половину своєї потужності. Місто виділило кошти на ремонт приміщення школи і відтепер 3 початкові класи гімназії будуть розташовані у сусідній школі. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]