Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Приймальні відділення столичних лікарень відповідатимуть європейським стандартам – Микола Поворозник

30 червня 2016 року, 19:12

Приймальні відділення столичних лікарень відповідатимуть європейським стандартам як у технічному оснащенні, так і в наданні якісних медичних послуг. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час робочого візиту до Київської міської клінічної лікарні №12.

«Згідно з Концепцією розвитку системи охорони здоров’я, це одне з чотирьох приймальних відділень, які заплановано відкрити до кінця цього року: два дитячих (Київська міська дитяча клінічна лікарня №1 та №2) та два дорослих (Київська міська клінічна лікарня №12 та Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги). Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб і оснащення відділення, і рівень надання медичних послуг відповідали європейським стандартам. Міська влада разом з керівництвом лікарні напрацює подальший план дій щодо реалізації цього проекту і найближчим часом розпочне його втілення в життя», – розповів Микола Поворозник.

Він зауважив, що в середньому за добу приймальне відділення Київської міської клінічної лікарні №12 надає медичну допомогу близько 120 пацієнтам, які звернулися до закладу самостійно або були доставлені каретами «швидкої».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]