Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прийнято до розгляду петицію щодо знесення будівлі по вул. Хрещатик, 23-Б

04 квітня 2019 року

Прийнято до розгляду петицію щодо знесення будівлі по вул. Хрещатик, 23-Б

Електронна петиція «Знести будівлю за адресою по вул. Хрещатик, 23-Б» набрала необхідну кількість голосів та прийнята до розгляду. Відтак, вказану петицію підтримали 10027 осіб, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко уже доручив постійним комісіям Київради з питань культури, туризму та інформаційної політики і з питань містобудування, архітектури та землекористування, а також профільним заступникам голови КМДА розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор звернення Володимир Апушкін зазначає, що за адресою вул. Хрещатик 23-Б розташована будівля, яка протягом останніх декількох років перебуває у занедбаному стані і «стала пристанищем для людей низької соціальної орієнтації». Автор петиції закликає зобов`язати КП «Київ-Благоустрій» провести перевірку цієї будівлі і прийняти рішення щодо відновлення її до належного стану або ж знесення, як такої, що псує історичний вигляд Хрещатика.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням: https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=8547

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]