Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прийнято до розгляду петицію щодо зупинення вирубки парку “Крістерова Гірка”

02 квітня 2018 року

Прийнято до розгляду петицію щодо зупинення вирубки парку “Крістерова Гірка”

Електронна петиція “Зупинити російському забудовнику вирубку нашого парку “Крістерова Гірка”, що у Подільскому районі, поки ще не пізно” набрала необхідну кількість голосів та прийнята до розгляду.

Відтак, вказану петицію підтримали 10066 осіб, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко уже доручив постійним комісіям Київради з питань екологічної політики та з питань містобудування, архітектури та землекористування, а також профільному заступнику голови КМДА і виконавчому органу Київради (КМДА) розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор звернення Дмитро Тодоренко зазначає, що забудовник звів паркан навколо значної частини парку, було вирізано дерева і знищено дитячий майданчик. За його словами, територія, захоплена забудовником, межує з  Інститутом харчової біотехнології та геноміки НАН України, раніше там був Інститут хлору.  Автор петиції закликає зупинити початок будівельних робіт російським забудовником і не допустити можливу техногенну катастрофу.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=7218

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]