Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Призначено премію Київського міського голови одиноким батькам і матерям, які самостійно виховують дітей

19 квітня 2023 року, 10:57

Цього року 14 одиноких батьків та матерів, котрі самостійно виховують дітей, отримають премію Київського міського голови. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Зокрема, премію отримають 5 одиноких батьків та 9 одиноких матерів, які самостійно виховують дітей. Їхній перелік затверджено розпорядженням міського голови відповідно до протоколу засідання комісії Служби у справах дітей та сім’ї КМДА», – зазначила Марина Хонда.

Розмір премії становить 5000 гривень. Кошти виділять у рамках міської цільової програми «Діти. Сім’я. Столиця 2022-2024 роки» в межах бюджетних призначень програми «Заходи державної політики з питань сім’ї» на 2023 рік.

Нагадаємо, що Премія Київського міського голови одиноким батькам та матеріям, які самостійно виховують дітей, заснована в 2007 році для матеріальної підтримки та підвищення уваги до неповних сімей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]