Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прокопів: Київ залучатиме молодь до самоврядування та співпраці з місцевою владою

30 серпня 2018 року

Прокопів: Київ залучатиме молодь до самоврядування та співпраці з місцевою владою

Київська влада прагне створити діалогову платформу між молоддю та органами місцевого самоврядування й представниками міжнародних організацій. На цьому сьогодні під час конференції «Участь молоді – право на зміни» наголосив заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.

«Платформа, яка створюється сьогодні тут, є результатом нашої роботи з молодіжними організаціями. Ми хочемо співпрацювати з активною молоддю, яка горить бажанням зробити свій внесок у розвиток міста, яка буде генерувати ідеї та реалізовувати їх. Наступним етапом після формування платформи стане аналіз сучасних проблем столиці та розгляд їх під іншим кутом. І що найголовніше — ми разом шукатимемо шляхи їхнього вирішення», - зазначив Володимир Прокопів.

За його словами, місто хоче привернути увагу молоді до того, що їхня участь у місцевих справах, прийняття важливих для громади рішень на місцевому рівні у соціальному, культурному, економічному та політичному житті є дуже важливою. Зокрема планується співпраця в рамках Європейського тижня місцевої демократії, який цьогоріч спрямований саме на залучення молоді до процесу прийняття рішень.

«Молодіжну політику часто намагаються обмежити якимись маленькими заходами чи фестивалями. Але потенціал молоді є набагато ширшим. Давно у Європі проводиться секторальна політика з цього питання. Дуже важливим елементом є забезпечення участі молоді в процесі прийняття рішень. І наше завдання сьогодні зробити так, щоб молоді люди, їхнї думки, ідеї та ініціативи були почуті й реалізовані», - зазначив заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема.

У рамках форуму «Участь молоді – право на зміни» відбулися панельні дискусії з освіти, економіки та урбаністики.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]