Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом літа у кінотеатрі «Київ» відбудеться низка Міжнародних кінофестивалів

13 червня 2017 року, 12:39

Із червня до серпня у кінотеатрі «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19) триватиме Фестиваль Швейцарського та Італійського кіно, «Британський театр у кіно», Фільми-виставки на великому екрані та Комеді Франсез. Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

Так, у рамках фестивалю «Британський театр у кіно» (з червня до серпня) покажуть низку кінострічок, зокрема: «Одержимість», «Доктор Фауст», «Розенкранц та Гільденстерн мертві», «Stuart Thompson and Playful Production», «Нічия земля», «Саломея», «Антоній і Клеопатра» тощо. Захід відбудеться за сприяння Британської Ради в Україні, арт-об’єднання «CoolConnections».

Також (із червня до серпня) у кінотеатрі «Київ» триватимуть Фільми-виставки на великому екрані, серед яких стрічки: «Сад художника: Американський імпресіонізм», «Мікеланджело: Любов і Смерть», «Я, Клод Моне», «Дивовижний світ Ієроніма Босха», «Дівчина з перловою сережкою» та інші.

Окрім того, 15 серпня о 19:00 усі охочі зможуть відвідати виставу «Комеді Франсез: Сірано де Бержерак» режисера Дені Подалідес.

Із 21 до 25 червня (відкриття – 21 червня о 18:30) вже всьоме відбудеться фестиваль «Тиждень Італійського кіно», який щорічно представляє в Україні найяскравіші кіноновинки із Італії. Цьогоріч фестиваль представить глядачам такі стрічки: «Як навiженi», «Акабадора», «Море у вогні», «Чи бувала на мiсяцi?».

Програма фестивалю «Тиждень Швейцарського кіно», який триватиме з 15 до 19 серпня (відкриття – 15 червня о 18:30), передбачає показ найактуальніших за останні роки художніх фільмів Швейцарії, серед яких: «Ласкаво просимо до Ісландії», «Батьківщина», «Марнославство», «Життя кабачка», «Я – воротар».

Детальніше про фестивалі дізнайтеся за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]