Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом жовтня у Києві демонтовано півтори сотні незаконних комерційних тимчасових споруд

10 листопада 2016 року, 13:14

У жовтні поточного року демонтажні групи комунального підприємства «Київблагоустрій» і субпідрядні організації демонтували зі столичних вулиць 120 незаконних комерційних тимчасових споруд (ТС). Про це інформують у КП «Київблагоустрій».

За даними комунального підприємства, ще 31 тимчасову споруду було демонтовано або власниками МАФів, які під час інспекторських перевірок «Київблагоустрою» визнали нелегальний статус самовільно встановлених на вулицях споруд, або районними держадміністраціями столиці.

Як повідомляють у КП «Київблагоустрій», найбільшими з прибраних протягом жовтня незаконних тимчасових конструкцій виявились: великий – на 700 квадратних метрів – павільйон на вулиці Малоземельній, 13-Б та самовільно побудована капітальна ресторанна прибудова до пам’ятника архітектури, що на вулиці Богдана Хмельницького, 31/27.

До жовтневої демонтажної статистики також зараховано низку нелегальних каво-машин, так званих «купав» (тобто, кіосків на колесах), серію самовільно встановлених огорож та безліч незаконних торгівельних кіосків та павільйонів.

У цілому, з початку 2016 року (протягом січня-жовтня) комунальним підприємством, його субпідрядниками, районними адміністраціями та деякими власниками МАФів, які виконали вимоги приписів та самостійно вивезли ТС, у столиці демонтовано близько 1630 незаконних комерційних тимчасових споруд.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]