Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Проєкт Генерального плану Києва перебуває на фінальному етапі доопрацювання

08 вересня 2021 року, 12:46

Проєкт Генерального плану Києва перебуває на фінальному етапі доопрацювання. Про це повідомили в Департаменті містобудування та архітектури КМДА.

Міністерство культури та інформаційної політики України погодило Історико-архітектурний опорний план міста Києва, що є складовою частиною проєкту Генерального плану міста Києва.

Також сьогодні, відповідно до порядку розроблення містобудівної документації, Департамент містобудування та архітектури забезпечує оперативне опрацювання проекту Генерального плану Києва щодо узгодження всіх розділів проекту за напрямами, зокрема в частині розвитку інженерно-транспортної інфраструктури, охорони навколишнього природного середовища тощо.

Крім того, Департамент контролює невідкладне доопрацювання розробником проекту містобудівної документації згідно з рекомендаціями та перевіряє повноту врахування розробником державних інтересів.

Після всіх доопрацювань проєкту Генерального плану Києва Департамент розпочне процедури громадських обговорень та слухань.

Проєкт документу оприлюднений на сайті розробника КО «Київгенплан» – для зауважень та пропозицій громадськості.

Після всіх узгоджень за результатами громадських обговорень проєкт Генерального плану буде винесений на розгляд Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]