Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Проєкт Генплану Києва передбачає зведення другого виїзду із ДВРЗ та автобусний маршрут

08 квітня 2020 року, 17:05

У проєкті Генерального плану Києва передбачене зведення нової дороги із житлового масиву ДВРЗ, який завжди потерпав від незадовільного транспортного сполучення. Також новим виїздом планують запустити автобусний маршрут, завдяки якому до найближчого метро можна буде дістатися хвилин за 10. Про це повідомили в комунальній організації «Київгенплан».

«Проєкт Генплану передбачає розширення автобусної мережі насамперед у районах нової забудови та на перспективній магістральній мережі (91 км), виділення окремих смуг руху автобусів на магістральній мережі та будівництво двох нових автобусних парків у районах Совки та Позняки», – додав начальник КО «Київгенплан» Сергій Броневицький.

Матеріали проєкту нового Генплану розміщено для ознайомлення на сайті розробника – КО «Київгенплан» за посиланням: http://kyivgenplan.grad.gov.ua/.

Кияни мають змогу ще до громадських слухань, які відбудуться після закінчення обмежувальних заходів, ретельно вивчити матеріали проєкту і надати свої зауваження і пропозиції на електронну адресу: [email protected], а також на поштову адресу: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 32.

Також тривають роботи з перевірки функціонального призначення територій і підтвердження можливості розміщення об’єктів та комплексів (детальніше – за посиланням: http://kyivgenplan.grad.gov.ua/vidy-deyatelnosti/razrabotka-generalnogo-plana/).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]