Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ранковий снігопад: на вулицях працює 283 одиниці спецтехніки дорожників, а також майже 3 тисячі працівників керуючих компаній та майже 800 працівників «зеленбудів» (Оновлено)

12 грудня 2022 року, 8:58

Столичні дорожники від ночі працюють на вулицях. Зокрема, перед початком снігопаду виконано превентивну обробку покриття. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Наразі обробка доріг, мостів і тротуарів протиожеледними засобами й прибирання снігу триває. Працює 283 одиниці техніки. Окрім того, 314 працівників у складі 47 бригад з ручного прибирання очищають вузькі пішохідні доріжки, зупинки громадського транспорту, сходи, острівці безпеки.

До прибирання наслідків ранкового снігу задіяні майже 3 тисячі працівників керуючих компаній та майже 800 працівників «зеленбудів».

Синоптики прогнозують на вівторок посилення снігопадів. Закликаємо водіїв не користуватись власними авто під час снігопадів. Не створюйте затори – у них зупиняється снігоприбиральна техніка і машини екстрених служб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]