Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Регламентна комісія погодила створення ТКК для підтримки киян-учасників АТО

11 березня 2016 року

Регламентна комісія погодила створення ТКК для підтримки киян-учасників АТО

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань регламенту та депутатської етики депутати погодили створення тимчасової контрольної комісії з питань забезпечення киян, які беруть участь в антитерористичній операції.

“Створення комісії є вкрай нагальним питанням сьогодення, у зв'язку з тривалим проведенням АТО на Донбасі. Велика кількість киян були мобілізовані до лав ЗСУ або самостійно прийняли рішення захищати свою країну та брати участь у бойових діях. Відповідно виникла необхідність створення комісії, що координуватиме дії, представлятиме інтереси, розглядатиме скарги та пропозиції учасників АТО. Дана категорія осіб потребує як елементарної правової допомоги, так і фінансової на етапах мобілізації, проходження служби, надання медичної допомоги та демобілізації. Особливо важливим є питання надання допомоги сім'ям полонених та загиблих військових”, - зазначив депутат Київради Юрій Дідовець.

Передбачається, що ТКК здійснюватиме контроль з посиленням матеріального, організаційного та методичного забезпечення киян, які беруть участь в АТО, координуватиме діяльність громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських рухів та органів державної влади і місцевого самоврядування з метою надання допомоги нашим героям.

Головою ТКК обрано депутата Київради Юрія Дідовця, до складу комісії також увійшли Максим Борозенець, Віталій Павлик, Ігор Мірошниченко, Володимир Левін та Олесь Маляревич.

Створення відповідної комісії мають ще погодити на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]