Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рекордна кількість людей відвідала літню виставку квітів на Співочому полі

23 червня 2018 року, 11:21

Усього за тиждень літню виставку квітів «Світ велетнів» на Співочому полі відвідало більше 15 тисяч людей. У минулі роки такі показники відвідуваності вдавалося досягти за вдвічі більший проміжок часу, повідомили у КО «Київзеленбуд».

Нагадаємо, 15 червня на Співочому полі розпочалася щорічна літня виставка квітів «Світ велетнів». 240 тисяч різноманітних квітів на площі більше 2 тисяч квадратних метрів створили унікальний та різнобарвний світ гігантських квіткових інсталяцій різноманітних предметів людини-велетня.

«Виставка квітів «Світ велетнів» на Співочому полі – це можливість побачити неймовірні квіткові інсталяції предметів із будинку справжнього велетня. Зусиллями працівників районних КП УЗНів створено гігантську красу із 240 тисяч однорічних квітів, вирощених у власних теплично-оранжерейних комплексах. КО «Київзеленбуд» запрошує вас завітати у справжній «Світ велетнів» на Співочому полі – унікальний квітковий креативний простір, де кожного року ми проводимо 4 фестивалі квітів із майстер-класами, виставками та ярмарками – відпочинок на будь-який смак для кожної людини.» – зазначила в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

«15 тисяч киян та гостей міста вже відвідали унікальну квіткову виставку «Світ велетнів», де унікальні експозиції перенесли їх у світ гігантів, зробили фото на фоні величезних трав’яних скульптур на головній алеї, відпочили у зручних та захищених від сонця шатрах та насолодилися гастрономічними пропозиціями фуд-корту, – розповів керівник компанії-оператора Співочого Поля «Grand Event» Денис Погорєлко. – Але це лише початок. Далі на Співочому полі на вас чекатимуть гігантські гастрономічні майстер-класи, сеанси кіно під відкритим небом, ярмарки хенд-мейду, святкові сімейні пікніки, різноманітні дитячі атракціони, веселі забави»

Виставка квітів «Світ велетнів» триватиме до 15.07 із 9:00 до 21:00, без вихідних.

Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]