Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ремонт ескалатора на станції метро «Вокзальна» завершено

20 серпня 2020 року, 11:35

Станція метро «Вокзальна» запрацювала у звичайному режимі. Про це повідомили у КП «Київський метрополітен».

Позаплановий ремонт ескалатора завершено на 4 дні раніше передбаченого терміну. Водночас плановий капітальний ремонт ескалаторів триває на станціях «Золоті ворота» та «Майдан Незалежності», де їх полагодять почергово.

Усього ж у столичній підземці працює 122 ескалатори. Найдовший з них – на станції «Хрещатик», який має 743 сходинки.

«Київський метрополітен» звертає увагу, що в серпні ескалатори 107 разів зупинялися ручкою «Стоп» на різних станціях для уникнення травмування пасажирів із необережності. Ще 58 разів – через потрапляння сторонніх предметів (монет, підборів, одягу тощо). 27 зупинок обладнання пасажири зробили без необхідності.

Дотримання правил користування ескалаторами у метрополітені – це безпека вашої поїздки. Для уникнення травмування важливо триматися за поручень, не заступати за обмежувальну лінію, не сідати на східці, тримати дітей за руку, а зовсім маленьких – на руках.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]