Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ремонтні роботи у дитячій лікарні № 2 завершать до кінця року – Микола Поворозник

17 липня 2018 року, 11:51

Ремонтні роботи у Київській міській дитячій клінічній лікарні № 2 завершать до кінця 2018 року. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час робочого візиту до медичного закладу.

«Минулого року у цій лікарні відкрили приймальне відділення на першому поверсі. Ми прийняли рішення не зупинятись на досягнутому, тож із міського бюджету виділено додаткові кошти для продовження ремонтних робіт», – зазначив Микола Поворозник.

Він нагадав, що київські міські дитячі клінічні лікарні № 1 та № 2 визначені як першочергові медичні заклади для дітей, у яких заплановано здійснити ремонт із термосанацією фасаду.

«Наразі на об’єкті завершуються роботи утеплення фасаду, вже відремонтовано дах, замінено вікна, проведена гідроізоляція самої будівлі по периметру, і починається благоустрій території. Крім того, завершуються роботи з улаштування комунікацій у підвалі та мереж вентиляції та кондиціонування», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, також відремонтують друге крило першого поверху, у якому розмістять сучасну лабораторію медичного закладу.

«У лабораторію вже частково придбано нове обладнання, решту заплановано придбати до завершення ремонтних робіт. Роботи мають завершити буквально за півроку, адже будівельники запевняють, що роботи йдуть із випередженням графіку. Тож я впевнений, що лікарня отримає принципово нове життя. Бо після запуску лікарні – а це майже 40 років тому – жодного разу не проводились ремонти», – зауважив Микола Поворозник.

Інспекція робіт із утеплення фасаду та ремонтних робіт у Київській міській дитячій клінічній лікарні № 2

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]